Duolift

Ultrasound met Duolift
Huidverbeteringen d.m.v. Ultrasound.

Huidverzorging die comfort en plezier combineert aan doeltreffende resultaat bij uw huidverzorging!
Bij deze schoonheidsbehandeling wordt direct resultaat geboekt, door de perfecte combinatie tussen de biologische effecten van ultrasonen, licht- en kleurentherapie en de actieve bestanddelen van hoogwaardige producten.
Ultrasound zijn ultrasone geluidsgolven zijn zo hoog dat ze trillingen geven die niet hoorbaar zijn. Duolift is geschikt voor iedereen, die interesse heeft haar/zijn huid te verbeteren en te verzorgen en kan ook als kuur gegeven worden. Deze schoonheidsbehandelingen zorgt direct voor huidverbetering en is zeer ontspannend. Het kan worden toegepast voor veel verschillende huidproblemen o.a.;

 • Rimpelvermindering en vervagen van lijntjes.
 • Versteviging en liften van de huid.
 • De zeer gevoelige huid.
 • Huidhydratatie.
 • Huidverbetering voor de gemengde en de vette huid.
 • Acne huidbehandelingen.
 • Huidproblemen zoals onzuiverheden en littekens.
 • Rosacea verbeteren en minimalisering van roodheid.
 • Totale huidverzorging en huidverbetering.

Huidverbetering en verzorging bestaat uit de volgende onderdelen van de behandelingen:

 

tekening softpeeling duoliftSoft peeling:

Een dieptereiniging van de huid. Hiermee wordt de dode huidcellen verwijderd,
onzuiverheden en vervuiling door de ultrasonen soft peeling spatel.

Sonoforese:

Deze sondes oefenen akoestische druk uit op de huid en brengen micro massage teweeg. Het biologisch effect van deze sondes begunstigen het gladmaken van rimpel en mimieke lijntjes. Sonoforese is het insluizen van werkstoffen, doordat de trillingen de huidlagen hebben opengemaakt kunnen de werkstoffen de lederhuid bereiken. Het inwerken van de cosmetica wordt verbeterd en laat de belangrijke synergie tussen actieve stoffen en de metabolische stimulatie toe. Dit geeft kracht en stevigheid aan de huid.

Luminologie kleurentherapie:

Lichttherapie is een echte behandelingstechniek geworden dankzij de LED. Elke actie bij de huidtherapie van de Duolift wordt gecombineerd aan een specifieke kleur die, wanneer ze op de huid werken, het beoogde huidverbetering resultaat vergroot. De lichtenergie werkt door directe actie op de behandelde zone alsook op mentale vlak. Rood is bv een opwekkende kleur, en blauw en groen een rustgevende effect waarop de huid reageert. Kortom, elke kleur draagt bij aan uw huidverzorging wat uw huid nodig heeft!

Radiofrequentie met de Duolift

Huidverbetering door radiofrequentie behandelingen.
Deze huidtherapie werd tot voor kort uitsluitend toegepast in medische centra in Frankrijk, en op de boulevard van Monaco. En recentelijk in een aantal klinieken in Nederland.
Deze schoonheidsbehandeling zorgt voor een strakkere huid, dus een natuurlijke FACELIFT, evenals de ultrasonen, en is bij een eenmalige behandeling uitermate geschikt ter voorbereiding om te stralend uit te zien!
Ook kunnen we deze huid verbeterende behandeling in zetten als huidverjongingskuur!
De huidtherapie tripolaire radiofrequentie is bedoeld voor huidverbetering en geeft direct fantastische resultaten, absoluut pijnloos en veilig.
Bij een kuur heeft u gegarandeerd strakkere huid voor een langdurige periode!
Radiofrequentie behandelingen kunnen toegepast icm ultrasound/duolift en is voor o.a.

 • Huidverjonging door een strakkere huid.
 • Verminderen van rimpels door een strakkere huid.
 • Verbetering van de bovenhuid en de onderhuid.
 • Huidverbetering voor alle huidtypes.
 • Huidverbetering bij littekens in het gezicht.

Huidverjonging en cel vernieuwing

In de huid verbeterende behandeling verwarmt de tripolaire radiofrequentie gelijktijdig de lagen van de huid, zonder nadelige gevolgen voor het gezonde weefsel. Onder invloed van warmte gaan de collageenweefsels en vet cellen krimpen, waardoor een onmiddellijke zichtbare spanning van de huid ontstaat. Na enkele behandelingen zal het collageen regenereren en zo veranderd de verslapte huid in een strakke huid. Deze schoonheidsbehandeling helpt ook de aanmaak van collageen en elastine wat erg belangrijk is voor een strakke, egale gezonde huid.
Resultaat op korte en langere duur met radiofrequentie.

Radiofrequentie heeft 2 effecten. Op korte duur meteen na de behandeling al merkbaar: de huid is strakker en gladder. De aanmaak van nieuwe collageen vezels neemt echter meer tijd in beslag. Vandaar dat de verbetering nog 2 tot 4 maanden na de behandeling doorgaat. Het resultaat is langdurig en verdwijnt dus niet wanneer er met deze therapie gestopt wordt. Wel wordt 1 maal per 4-6 weken een onderhoudsbehandeling aanbevolen, om het effect te behouden.

Aangename gezichtsbehandeling

Tripolaire Radiofrequentie is de meest spectaculaire non-invasieve (niet-chirurgische) techniek voor huidversteviging en huid verstrakking. U voelt een aangename warmte wat tevens een zeer ontspannend gevoel geeft. Uw stofwisseling en bloedcirculatie verbeteren en de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd. Ik ben ervan overtuigd dat deze vorm van huidtherapie steeds vaker zal worden toegepast evenals de ultrasonen/duolift!

 

Bron: advance-beauty.com