Wenkbrauwen Verven

Laat uw wenkbrauwen epileren bij Ima Derma in Breda

Wimpers en wenkbrauwen verven in Breda

Wilt u uw wimpers of wenkbrauwen laten verven? Bij schoonheidsspecialist ImaDerma in Breda hebben wij diverse schoonheidsbehandelingen op maat. Onze schoonheidsspecialiste werkt nauwkeurig en precies zodat je het beste eindresultaat krijgt. Tijdens onze schoonheidsbehandelingen geven we u uitleg en delen we diverse beauty tips. Ons schoonheidssalon is gelegen in de Haagse Beemden in Breda.

Accentueer uw ogen zonder mascara

Door uw wenkbrauwen en wimpers te verven, kunt u uw ogen meer accentueren. Door kleur aan te brengen laat u uw ogen en wenkbrauwen meer spreken (met name ogen met een lichte kleur). Een ideale behandeling voor mensen die af willen van hun mascara of hier niet goed tegen kunnen. Na kleuring is het niet meer nodig om uw wenkbrauwen bij te tekenen of mascara te gebruiken. Ook zult u geen last meer hebben van uitlopende mascara.

Wenkbrauwen Verven en epileren, het resultaat

Wenkbrauwen Epileren

Ook voor het epileren van uw wenkbrauwen bent u bij ImaDerma aan het juiste adres. Wanneer u uw wenkbrauwen laat epileren tijdens een andere schoonheidsbehandeling krijgt u 25% korting op deze behandeling.

Laat uw wenkbrauwen epileren, om zo de juiste verhoudingen en model te krijgen. Door het weghalen van overbodige haren ontstaat er een opener blik en een verzorgde uitstraling. Ook de kleinste haartjes worden weggehaald

Hoeveel weken blijft de verf zitten?

Wenkbrauwen epileren

Wanneer je jouw wimpers of wenkbrauwen laat verven heb je daar ongeveer 5 tot 6 weken plezier van. Bij zomerse omstandigheden zoals direct zonlicht en het zwemmen in chloorwater zal de kleur iets sneller vervagen. Over het algemeen zal de verf in de winter langer blijven zitten. De snelheid waarmee uw wimper en wenkbrauw haren verwisselen hebben ook invloed op de levensduur van de verf.

Kosten en duur van een behandeling

Dat het verven van je wenkbrauwen tegelijk goedkoop en professioneel gedaan kan worden laat bewijst ImaDerma.

  • De behandeling duurt ongeveer 15 tot 30 Minuten.
  • De kosten van een behandeling : Los: €12,-.
  • Combinatie van wenkbrauwen en wimpers verven:  €20,-.
  • Kijk ook naar onze beauty arrangementen voor gecombineerde schoonheidsbehandelingen.

Op zoek naar een schoonheidsspecialist in Breda?

Bij schoonheidssalon ImaDerma in Breda kunt u niet alleen terecht voor het epileren en verven van je wenkbrauwen. We hebben een groot aanbod aan schoonheidsbehandelingen zoals o.a. duolift ultrasound golven met luminologie en radiofrequentie e.d., medisch pedicure en ontspannende massages die er voor zorgen dat u beter in uw vel zit. Ook wanneer u last heeft van acne pakken we dit bij de oorzaak aan en kunnen we u helpen met het behandelen van littekens die zijn ontstaan door de acne.