Wenkbrauwen Epileren

Wenkbrauwen epileren
Laat uw wenkbrauwen epileren in Breda

Wilt u uw wenkbrauwen laten epileren? Bij schoonheidsspecialist ImaDerma in Breda hebben wij diverse behandelingen voor het gelaat. Onze schoonheidsspecialiste werkt nauwkeurig en precies zodat je het beste eindresultaat krijgt. Tijdens onze schoonheidsbehandelingen geven we u uitleg en delen we diverse beauty tips.

Waarom wenkbrauwen epileren

Laat uw wenkbrauwen epileren, om zo de juiste verhoudingen en model te krijgen. Door het weghalen van overbodige haren ontstaat er een opener blik en een verzorgde uitstraling. Je ogen lijken groter en het maakt je jonger.

Laat je wimpers en wenkbrauwen verven

Naast het epileren kunnen we uw wenkbrauwen en wimpers verven. Hierdoor worden uw ogen nog meer geaccentueerd. Door je wenkbrauwen te kleuren zullen uw ogen meer spreken (met name ogen met een lichte kleur). Ideaal voor mensen die af willen van mascara. Na het verven is het niet meer nodig om uw wenkbrauwen bij te tekenen of mascara te gebruiken. Geen last meer van uitlopende mascara!

Schoonheidsbehandeling in Breda

Naast het epileren en verven van je wenkbrauwen kun je bij schoonheidssalon ImaDerma in Breda allerlei schoonheidsbehandelingen nemen. Kijk voor onze prijzen en alle behandelingen verder op onze website.

Ons schoonheidssalon is gelegen in de Haagse Beemden in Breda. Bel gelijk voor een afspraak: 06 25091874.